Ehdolla numerolla 303

Nimeni on Mikael Lehtonen ja olen ehdolla HYYn edustajistoon ehdokasnumerolla 303. Taustaryhmäni on HYAL ja toimin Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistyksessä sekä muissa ylioppilaskunnan järjestötehtävissä. Tavallisesti toimin järjestöissä hallinnon, viestinnän, sosiaalisen median ja IT-ratkaisujen parissa.

Järjestötoiminnan lisäksi harrastan kuntosalia ja vaellusretkiä sekä tietokonepelaamista. Ennen opiskelujani Helsingin yliopistossa olin viitisen vuotta työelämässä mm. Elisa Oyj:llä ja Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry:n toiminnanjohtajana.

Olen opintojen ohella työllistynyt rakennusalan konsultointiyritykseen, jossa teen pääasiassa IT-konsultointia ja tietojärjestelmäratkaisuja. Toimin taloyhtiöni hallituksen puheenjohtajana, ja vien koko asuinaluettani – Merihakaa – osaltani kohti energiatehokasta tulevaisuutta.

Edustajisto on HYYn korkeinta päätösvaltaa käyttävä elin, jossa edustajiston jäsenet päättävät mm. ylioppilaskunnan budjetista, tavoitteista ja linjoista. Haluan olla mukana päätöksenteossa ja ajaa nimenomaan opiskelijan etua. Uskon että tiedekunnasta ja kampuksesta riippumatta jokainen opiskelija on saman arvoinen. Lähipalveluiden ohella minulle tärkeitä teemoja ovat opiskelijan asuminen ja toimeentulo, digitaaliset palvelut ja opetuksen laatu sekä ympäristö. Ylioppilaskunnan palveluiden on löydyttävä läheltä sekä opiskelijoille että järjestöille. Edustajistovaalien äänestyspäivät ovat 26.-28.10 ja 31.10.-2.11.2016.

Äänestä minua numerolla 303 sähköisesti osoitteessa https://vaalit.hyy.fi. Voit auttaa minua jakamalla vaalisivuani tai kirjoituksiani sosiaalisessa mediassa. Kiitos avusta jo etukäteen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *